Se incarca...Asteapta...

Termeni si Conditii

EXPEDIEREA PRODUSELOR

DRA.ro poate expedia teoretic comanda dumneavoastra la orice adresa din Romania.

TERMENUL DE LIVRARE

Compania noastra estimeaza pentru Dumneavoastra data expedierii si termenul de livrare in functie de disponibilitatea produselor comandate si a optiunii de transport alese.

CALCULAREA COSTURILOR DE TRANSPORT

Costurile de transport depind de metodele si optiunile pentru expediere si transport pe care le alegeti. Pentru transportul produselor sale, DRA.ro foloseste serviciile Postei Române Posta Romana - regim normal

Timpi de distributie:

48 ore in interiorul aceleiasi regiuni postale;

maxim 5zile intre regiuni diferite.

Posta Romana - Prioripost

Timpi de distributie:

6-24 ore in aceeasi localitate;

24 de ore intre principalele localitati din tara (peste 110 localitati);

48 de ore in restul locatiilor din retea.

Nu pot fi expediate prin posta colete fragile care se pot deteriora usor pe parcursul transportului

Daca alegeti optiunea GRUPAJ (gruparea produselor in cat mai putine transporturi posibile), costul transportului se va limita la taxa de transport pentru grupajul respectiv de produse.

 

Daca alegeti sa va trimitem produsele INDIVIDUAL, acestea vor fi expediate imediat ce devin disponibile. In acest caz se percepe cate o taxa pentru fiecare expediere, care poate insemna chiar o taxa pentru transportul fiecarui produs in parte.

Va rugam sa tineti cont ca, pentru multe dintre produsele livrate de noi, taxele de transport sunt calculate in functie de greutatea, gabaritul si dimensiunea pachetului. Taxe suplimentare se aplica pentru expedierea produselor cu gabarit atipic (in pagina de prezentare a produsului veti gasi mentiunea "produs atipic") sau pentru expedierile produselor extrem de fragile (in pagina de prezentare a produsului veti gasi mentiunea "produs foarte fragil"). De asemenea, in pagina de prezentare a fiecarui produs gasiti mentionate greutatea aproximata si dimensiunile sau dimensiunea de gabarit.

POLITICA DE RETURURI

Ne puteti returna produsul (produsele) cumparat (cumparate) si achitat (achitate) in termen de 10 zile de la primirea acestuia (acestora),daca nu sunteti pe deplin multumit de acesta :

In cazul returnarii produsului cu respectarea conditiilor de returnare , contravaloarea produsului mai putin taxele de transport

va fi achitata in termen de 30 de zile de la receptia produsului.

1.Garantia produselor comercializate prin acest site este asigurata de firma SC Vistana SRL  cu urmatoarele date de identifcare CUI: RO17886999, J 28/661/2005 Str A. I. cuza , nr 11, Slatina, Olt sau de furnizorii acesteia dupa caz

2.Rezolvarea garantiilor se face la sediul social al firmei sau la unul din punctele de lucru.

3 termenul de rezolvare a garantiei este de 30 de zile de la receptia produsului. Dupa acest termen puteti opta pentru returnarea contravalorii produsului.

4 taxele de transport pentru rezolvarea posibilelor garantii sunt suportate in intregime de catre beneficiar.

RETURNAREA PRODUSULUI

 

- Produsul trebuie returnat, in ambalajul original. .

- Costurile transportului la retur nu se inapoiaza. Vom accepta numai pachetele care au taxe de transport preplatite.

- Produsul returnat trebuie asigurat la valoarea lui reala prin transportator. Confirmarea de primire este obligatorie.

Produsul nu se despagubeste daca:

- A fost folosit intr-o maniera inadecvata.

- In ambalajul original nu se gasesc toate componentele produsului

- Produsul prezinta urme de folosire care impiedica revanzarea lui; Va asiguram ca firma noastra face tot ceea ce este posibil pentru a satisface in cele mai mici detalii cerintele clientilor sai.

Firmele particulare de transport cu care lucram garanteaza manipularea si transportul pachetelor cu cea mai mare grija, preluand intacta marfa de la expeditor.

Puteti alege ca forma de expeditie si firme de curierat rapid.(FAN CURIER, CARGUS, samd).

- Daca nu apare una din conditiile mentionate la POLITICA DE RETURURI;