Se incarca...Asteapta...

Secretul decorarii de craciun

casa-craciun-2.jpg

casa-craciun-colorata.jpg

Craciunul e un prilej minunat de relaxare alaturi de familie . Bucuria de a impodobi bradul de craciun este extraordinara astfel incat si in Romania aceasta bucurie s-a extins si la decorarea casei si a gradinii.

 Magia Craciunului pune stapanire pe noi toti in luna decembrie.  Fiecare dintre noi ne dorim o casa de basm in care Mos Craciun sa se simta acasa, cu atat mai mult atunci cand avem si copii care il asteapta. 

 Desi pare usor de decorat o casa de craciun experienta ne arata ca mici greseli pot influneta semnificativ aspectul final. Iata cateva sfaturi:
 1.Acordati o atentie deosebita in alegerea culorilor decoratiunilor luminoase. Evitati sa folositi mai mult de 3-4 culori sau nuante simultan daca doriti sa dati o nota eleganta decorului.  Alb cu albastru  si albastru cu rosu sunt combinatii clasice de efect. Daca avet copii e posibil sa fiti nevoit sa faceti un compromis deoarece acestia adora o casa cu cat mai multe culori.

 

2. Daca folositi un furtun luminos incercati pe cat posibil sa respectati forma obiectelor. Se va vedea imediat daca conturul casei are o bucla datorita furtunului neprins. Pentru a va fi mai usor folositi coltare speciale  si prinderi potrivite. De mare efect sunt turturii de streasina tip sir cu led-uri.

3.Folositi numai instalatii pe baza de led-uri. Led-urile au o serie de avantaje care nu pot fi neglijate. In putine cuvinte sa folositi instalatii cu becuri in 2013 este ca si cum ati folosi ornamente cu lampi pe gaz in 2005.

4. Daca nu sunteti o persoana tehnica rugati pe cineva sa va ajute cu montarea ornamentelor. In general aveti nevoie de o scara un ciocan, cleste si putina indemanare.

5. Daca va doriti o atmosfera cu adevarat magica conectati-va decoratiunile luminoase la un controler muzical care le va aprinde si stinge in functie de semnalul audio. Efectul obtinut poate fi apropiat de acesta:
 
6. Aveti in vedere folosirea bugetului decorarii de craciun intr-un mod eficient! Asigurati-va ca puteti achizitiona piesele importante de decor si nu va expuneti riscului de a epuiza prematur bugetul . Planificati in detaliu si faceti un necesar complet al decoratiunilor de care aveti nevoie.  Sunt figurine de craciun al caror cost depaseste 10.000 euro si care fara cateva elemente de detaliu care costa catvea sute de euro nu va vor oferi imagine a de ansamblu dorita.